Hva skjedde egentlig den natta på karaokebaren i Tokyo?


Morgenen etter våknet jeg med en følelse av at noe var galt – veldig galt. Jeg visste ikke hva, klarte ikke sette fingeren på det, men angsten skylte over meg som en flodbølge da jeg innså at den siste timen av kvelden var som visket bort fra hukommelsen. Uroen vokste, og noen dager senere begynte minnene å trenge seg på: fremmede og fragmenterte, som om de ikke var mine egne, og på samme tid så nære, brutale og skremmende at det føltes som om hele livet gikk i oppløsning.

I denne boka tar jeg leseren med på en sjelevrengende reise, der det ene forstyrrende flashbacket etter det andre avslørte en nådeløs historie om overgrep, menneskehandel og pornoindustrien. Dette er fortellingen om hvordan jeg prøver å forsone meg med de opprivende følelsene som følger med et alvorlig traume – og hvordan det fortsatt er en liten del av meg som tviler på at det faktisk har skjedd.

Leserne sier...

KJELL MAGNE GJØSÆTER

bokblogger.no

Fluffer er ei ærleg, tøff og viktig bok. Dette er virkelig ein tankevekker, både for meg som leser, men også for samfunnet generelt. Lindgaard gir ei viktig stemme til alle dei som har vert og (dessverre) kjem til å bli utsatt for overgrep. Dette er ei bok eg vil anbefale alle å lese. Ikkje berre fordi bodskapet er så viktig, men også fordi boka er strålende skrevet.

RUNHILD ERGA

Det er en bok som er så grusom, så sårbar og så godt skrevet at jeg ikke klarte å legge den fra meg. Terningkast 6.

 
KINGA FRACZKOWSKA

Forfatter ordlegger seg på en måte som får leser til å føle at de lytter til en venns historie. Den føles av og til som en dagbok, av til som en thriller - jeg ble hekta fra starten.